vineri, 15 iulie 2011

Nunţi celebre 2011

Sunt celebri. Se iubesc. Sunt admiraţi. Sunt idolatrizaţi. Mulţi tineri văd în ei modele de urmat. Chiar dacă au trecut prin mai multe relaţii până la marele eveniment nimic nu pare să le umbrească fericirea. Sunt tineri şi se iubesc. Fericirea nu are vârsta. Astăzi vă prezint nunţile anului 2011 - nunţi regale, nunţi fastuase, nunţi străine, nunţi locale.

Marinela Niţu şi Miron Cozma
Marinela Niţu şi Miron Cozma s-au căsătorit sâmbătă - 12 februarie a.c., în mare secret, la Braşov. Fără invitaţi, fără rude. S-au căsătorit doar religios, nu şi civil..Deşi sincer nu ştiu cum a fost posibil..pentru că la biserică ţi se cere certificatul de căsătorie..În fine, contează doar fericirea şi dragostea lor.

Kate Middleton şi Prinţul William
S-au cunoscut în timpul facultăţii. S-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat, a fost o dragoste cu năbădăi. Pe 29 aprilie însă, Catherine şi William şi-au jurat fidelitate şi iubire veşnică în maiestuosul edificiu gotic Westminster Abbey. A fost declarată nunta anului.
Kate a fost admirată pentru frumuseţea ei naturală - machiajul şi coafura naturale, pentru rochia simplă şi rafinată. A fost o rochie simplă, cu dantelă în partea de sus şi cu trenă foarte lungă.  La nuntă au participat prinţi şi prinţese din toată lumea, personalităţi, artişti, dar şi foarte mulţi curioşi care au împânzit străzile.

Antonia Iacobescu şi Vincenzo Castellano
Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit pe 7 mai, după o relaţie de aproximativ trei ani. În aceeaşi zi, cantăreaţa s-a căsătorit şi şi-a creştinat şi fetiţa, Maya. La nunta care a avut loc la Biserica Don Orione din Voluntari, mireasa a purtat o rochie în formă de sirenă, cu voal lung şi fără trenă.

Adina Halas şi Lucian Hugeanu
Fosta prezentatoarea tv şi antrenorul de fitness s-au căsătorit pe 21 mai a.c, în rit catoloc. Adina Halas a purtat o rachie albă mulată, care i-a lăsat la vedere burtica. La data căsătoriei fosta prezentatoare tv era insărcinată în 5 luni.

Aylin Cadar
Fosta cântăreaţă, de origine turcă, din formaţia Pops şi interpreta Ayshei din "Iubire şi Onoare" s-a căsătorit pe 28 mai, la malul mării, cu iubitul ei, Traian. Nunta a ţinut trei zile şi trei nopţi, timp în care mireasa a schimbat trei rochii. Nunta a fost una tradiţională turcească.

Andreea Pătraşcu şi Cabral Ibaka
Andreea şi Cabral şi-au jurat iubire veşnică pe 4 iunie. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Odai din Otopeni, iar petrecerea la piscina resturantului Ambasad'Or. Actriţa a purtat o rochie croită după modelul rochiei sirenă, stransă pe corp, cu aplicaţii de mărgele şi cu o trenă destul de micuţă.

Corina şi Marian Drăgulescu
După o căsătorie eşuată, cu scandaluri în familie şi jigniri în presă, campionul mondial Marian Drăgulescu pare să-şi fi găsit liniştea în braţele Corinei. Cei doi s-au cununat la biserica Popa Soare din Capitală, pe 4 iunie. Spre uimirea tuturor Corina a preferat sa nu încalţte nici o pereche de pantofi/sandale, preferând să stea în picioare goale. Probabil pentru a nu exista diferenţe de înalţime între ea şi sportiv.

Nadine şi Dragoş Apostolescu 
Cântăreaţa Nadine s-a căsătorit religios pe 5 iunie cu avocatul Dragoş Apostolescu. Cununia civila au facut-o anul trecut, atunci când frumoasa mulatră era însărcinată cu băieţelul lor, care are în prezent 8 luni. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica catolică Sf. Petru şi Pavel din Bucureşti. Cântăreaţa a purtat o rochie sirenă, de culoarea untului, creatie a creatoarei de modă Doina Levintza.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu
De pe 12 iunie, cei doi nu împart numai platourile de filmare, ci şi căminul conjugal. După un divorţ plin de scandal, Mădălin Ionescu se poate declara în sfârşit fericit. Cei doi s-au căsătorit la Capela Sfanta Treime de pe domeinul Stirbey, petrecerea continuând la Palatul Stirbey.

Alina Cupşa şi Cătălin Crişan
Catalin Crisan s-a casatorit religios cu aleasa inimii sale, Alina Cupşa, pe 18 iunie, la Biserica Sfinţii Constantin si Elena din Capitală.  După o căsătorie eşuată de 20 de ani cu Lucia Bubuluc, cantăreţul s-a regăsit şi s-a redescoperit ca bărbat în bratele doctoriţei Alina Cupşa.

Charlene şi Albert
Pe 2 iulie a.c. Charlene şi Albert de Monaco s-au căsătorit în  aer liber, în Curtea de Onoare a Palatului Princiar.Charlene Wittstock, o fostă înotătoare olimpică din Africa de Sud, a fost declarată oficial, Principesă de Monaco, în urma căsătoriei cu prinţul Albert al II-lea. Evenimentele organizate în cinstea nunţii au costat peste 55 de milioane de lire, iar Principatul Monaco s-a pregătit zile la rând pentru căsătoria celor doi. Prinţesa a păşit spre altar într-o rochie Armani din mătase de culoarea fildesului, cu o trenă de 20 de metri cu 40.000 de cristale Swarovski, 30.000 de pietre cu reflexe aurii şi alte 20.000 de lacrimi de sidef. Slujba religioasă a fost oficiată în două limbi - in franceza şi afrikaans.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele
De anul trecut era văduvă. E frumoasă. E deşteaptă. E uşor de remarcat. L-a cunoscut pe Florentin într-un moment în care viata nu-i era sclipitoare. Fiul ei, Răzvan e cel care a încurajat-o să-i dea antenţie primarului din Voluntari, care are şi el la randu-i doi copii dintr-un mariaj anterior.
Pe 9 iulie, jurnalista Antenei 3 şi primarul din Voluntari şi-au reînnoit jurămintele făcute anul trecut, într-un cadru restrâns, la o biserică din Voluntari, în capela din curtea Palatul Ştirbey Vodă. La recepţia care a avut loc tot pe domeniul Ştirbez, în salonul "Regina Maria" mirii au sosit într-o caleaşcă alături de naşi - familia Luminiţa şi Gigi Becali.

Oana şi Viorel Lis
Povestea lor a început în urmă cu 12 ani. De doi ani sunt căsătoriţi civil şi de câteva zile şi în faţa lui Dumnezeu. Pe 10 iulie Oana şi Viorel si-au unit destinele la Biserica Sfântul Andrei din Capitală. Petrcerea a continuat la complexul de lux Ambasad'Or, din Otopeni.Mireasa a purtat o rochie albă, lungă cu trenă pe care a comandat-o din străinătate.


Niciun comentariu: