miercuri, 13 iulie 2011

Din lumea celor mondeni

Presa tabloidă, ne prezintă, azi, detalii despre cel mai recent trio amoros apărut în vizorul paparazzilor - Bianca Dragusanu - Ciprian Marica - Ilinca Vandici . Fotbalist de meserie, cu abilităţi de don-juan, fotbalistul a minţit-o pe Bianca că este singur de două luni, însă a omis să o anunţe şi pe Ilinca de despărţire. După aventura pe care a avut-o cu Adelina Pestriţu , în iarna anului trecut, fotbalistului pare să-i placă adrenalina. Să vedem cu ce-şi va vrăji iubita când va reveni pe meleagurile natele, unde este aşteptat de iubita "oficială" - Ilinca Vandici.
 *
După ce-a gustat din visul american, s-a întors în România cu forţe proaspete, dar şi cu noi dorinţe. Amintim doar două - prima dorinţa a doamnei Gabor este de a-şi lua fetita în America (doar în vacanţa) şi a două dorinţa de a lupta, din nou, pentru custodia acesteia. Monica Gabor, fosta Columbeanu a ratat startul vacantei pe care o plănuise alături de Irina în America. Motivul? Irinel Columbeanu refuză să-i dea paşaportul Irinei şi nici nu vrea să le însoţească în ţara tuturor posibilităţilor. Şi totuşi de ce nu le însoţeşte Iri în America? Sau de ce nu le lasă singure? Să fie oare din cauza anunţului făcut de Ramona Gabor, cum că cei doi se iubesc atât de mult încăt chinezul a cerut-o de nevastă. Să-i fie oare teamă lui Iri ca Irina va avea o noua familie, poate chiar un nou tată..mai tânăr, mai înalt şi chinez?



 *
Roxana Ionescu, Laura Cosoi şi Dana Rogoz admiră acelaşi bărbat. Deşi prima e măritată şi declară că e foarte fericită, iar celelalte două sunt implicate de mulţi ani în relaţii serioase, cele trei au ajuns să admire acelaşi bărbat. Cine e, cu ce se ocupă, ce-i de viaţa lui? Numele lui este Simone Campedelli. Vă sună cunoscut? Poate doar celor pasionaţi de raliuri, maşini etc. Simone Campedelli este pilot de raliuri. Andreea şi Cabral Ibaka, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Răzvan Fodor şi Roxana Ionescu au facut o tură cu Simone, în calitate de copiloţi. Ce părere au avut vedetele, aflaţi aici.
                                                                             
 Sursa: Cancan                                                                            

Niciun comentariu: