sâmbătă, 23 iulie 2011

Amy Winehouse a murit!

Cantareaţa Amy Winehouse a fost gasită moartă, în această după-amiază, în locuinţa sa din Londra. 

S-a născut pe 28 septembrie 1983, şi a debutat în 2003 cu albumul "Frank", recompensat cu discul de platină. În octombrie 2006, lansează albumul "Back To Black", album care îi va aduce ulterior 5 Grammy-uri, 2 Brit Awards şi un Igor Novello.



Nu s-a născut vedetă, a fost fiica unui sofer de taxi şi a unei farmaciste. Talentul l-a moştenit de la unchii din partea mamei, care cântau jazz. Primnul contact cu lumea muzicală se produce la vârsta de 16 ani. În acea perioadă fusese exmatriculată de la Sylvia Young Theatre School. Cum se spune că atunci când ţi se închide o uşă, ţi se deschide alta, şi cântăreţei i s-a deschis uşa spre succes. Prin solistul Tyler James, un demo de-al ei ajunge la managerul lui care, coincidenţa sau nu, căuta un vocal jazz. Urmează o colaborarea fructuoasă între cântăreaţa şi Island Records. 

Potrivit Young Music Millionaire, un top al celor mai bogati tineri artisti din Anglia, avea o avere de aproximativ 20 milioane de dolari, de care, din 2009 se ocupă părinţii cântăreţei

De cânţiva ani cântăreaţa era dependentă de alcool şi droguri. Mai multe detalii puteţi afla de aici.  

Niciun comentariu: